Running from powershell produces error


#1

when running from powershell command prompt I get the following error when closing atom

[2172:0913/15638:ERROR:ipc_channel_win.cc(136)] pipe error: 109


#2

I can’t replicate that (trying on Win7, using Atom 1.0.11 via Powershell 2).

Which OS, atom and powershell versions are you using?
How are you launching atom exactly, i.e. with parameters etc?
Does the same happen via the normal command window (cmd)?
Does it still happen if you run atom in safe mode (atom --safe)?


#3

Under a clean install of Windows server 2012. Powershell 3.0 and Atom 1.0.11.
Running powershell as an administrator and just typing “atom” there are no packages or themes installed other than the default ones.
atom
Issues does not occur with cmd line
does occur in powershell running atom --safe

same result installing on a windows 10 system

Here is the command and output. The final line does not appear until after closing atom

Windows PowerShell
Copyright © 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

PS C:\Users\Administrator> atom
PS C:\Users\Administrator> App load time: 437ms
[2220:0919/194658:INFO:renderer_main.cc(212)] Renderer process started
[2660:0919/194700:INFO:CONSOLE(46)] “Window load time: 1752ms”, source: file:///C:/Users/Administrator/AppData/Local/ato
m/app-1.0.11/resources/app.asar/static/index.js (46)
[2220:0919/194742:ERROR:ipc_channel_win.cc(136)] pipe error: 109


#4

Tred the newest version 1.0.15 and received a different output - No Pipe error but several Invalid accelerator token: command

here is the output

Windows PowerShell
Copyright © 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

PS C:\Users\Administrator> atom
PS C:\Users\Administrator> App load time: 313ms
[2640:0919/203152:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[2640:0919/203152:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[2640:0919/203152:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[2640:0919/203152:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[2528:0919/203152:INFO:renderer_main.cc(200)] Renderer process started
[2640:0919/203154:INFO:CONSOLE(46)] “Window load time: 1333ms”, source: file:///C:/Users/Administrator/AppData/Local/ato
m/app-1.0.15/resources/app.asar/static/index.js (46)
[2640:0919/203155:INFO:CONSOLE(166)] “subscribe”, source: C:\Users\Administrator\AppData\Local\atom\app-1.0.15\resources
\app.asar\node_modules\snippets\lib\snippets.js (166)


#5

I have the exact same issue using ConEmu with GitBash (Windows 7 - x64):

$ atom -n .
$ [4736:0920/135318:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[4736:0920/135318:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[4736:0920/135318:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[4736:0920/135318:WARNING:accelerator_util.cc(185)] Invalid accelerator token: command
[4044:0920/135318:INFO:renderer_main.cc(200)] Renderer process started
[4736:0920/135319:INFO:CONSOLE(46)] "Window load time: 1402ms", source: file:///C:/Users/johnsondan/AppData/Local/atom/app-1.0.15/re
s/app.asar/static/index.js (46)
[4736:0920/135319:INFO:CONSOLE(166)] "subscribe", source: C:\Users\johnsondan\AppData\Local\atom\app-1.0.15\resources\app.asar\node_
s\snippets\lib\snippets.js (166)
[4736:0920/150802:ERROR:dns_config_service_win.cc(734)] DNS config watch failed.