Can't run electron debugger, getting error: Error: No such module: atom_browser_features


#1

I don’t know why I get this error. It only happens when I run it in a debugger. This could be because it isn’t affecting my electron app when it happens. Here is the exact error:

Error: No such module: atom_browser_features
    at binding (internal/bootstrap/loaders.js:82:36)
    at process.atomBinding (C:\Users\kol\Desktop\signLanguageDetection\node_modules\electron\dist\resources\electron.asar\common\atom-binding-setup.js:4:14)
    at Object.<anonymous> (C:\Users\kol\Desktop\signLanguageDetection\node_modules\electron\dist\resources\electron.asar\browser\api\module-list.js:1:181)
    at Object.<anonymous> (C:\Users\kol\Desktop\signLanguageDetection\node_modules\electron\dist\resources\electron.asar\browser\api\module-list.js:45:3)
    at Module._compile (internal/modules/cjs/loader.js:711:30)
    at Object.Module._extensions..js (internal/modules/cjs/loader.js:722:10)
    at Module.load (internal/modules/cjs/loader.js:620:32)
    at tryModuleLoad (internal/modules/cjs/loader.js:559:12)
    at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:551:3)
    at Module.require (internal/modules/cjs/loader.js:658:17)

#2

I forgot to add my build config. Here it is:

        {
            "name": "Debug Main Process",
            "type": "node",
            "request": "launch",
            "cwd": "${workspaceRoot}",
            "runtimeExecutable": "${workspaceRoot}/node_modules/.bin/electron",
            "windows": {
              "runtimeExecutable": "${workspaceRoot}/node_modules/.bin/electron.cmd"
            },
            "args" : ["."]
          }

#3

Having the same issue on windows 10 with vcs


#4

Unchecking breaking at “all exceptions” and “uncaught exceptions” works though, see:

[https://github.com/Microsoft/vscode/issues/16321#issuecomment-270165730](http://Error: No such module: atom_browser_v8_util)