Atom start fail


#1

Hi, I have a problem with run atom editor.

~ $ atom
~ $ echo $?
0
~ $ rm -fr .atom/
~ $ atom -w
^C
~ $ echo $?
130
~ $ rm -fr .atom/
~ $ atom -t
[14494:0210/102107:ERROR:browser_main_loop.cc(231)] Running without the SUID sandbox! See https://chromium.googlesource.com/chromium/src/+/master/docs/linux_suid_sandbox_development.md for more information on developing with the sandbox on.
[14496:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/blink_image_resources_200_percent.pak

Some features may not be available.
[14496:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/content_resources_200_percent.pak
Some features may not be available.
[14496:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/ui_resources_200_percent.pak
Some features may not be available.
[14496:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/views_resources_200_percent.pak
Some features may not be available.
[14494:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/blink_image_resources_200_percent.pak
Some features may not be available.
[14494:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/content_resources_200_percent.pak
Some features may not be available.
[14494:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/ui_resources_200_percent.pak
Some features may not be available.
[14494:0210/102107:ERROR:resource_bundle.cc(754)] Failed to load /usr/lib64/electron-1.3/views_resources_200_percent.pak
Some features may not be available.
Error: Specify at least one test path

~ $ atom -v
Atom    : 1.12.2
Electron: 1.3.6
Chrome  : 52.0.2743.82
Node    : 6.3.0
~ $ 

Does anybody have an idea what could be wrong?


#2

I mean that main problem is in last message:
Error: Specify at least one test path
So, where are defined test path and what it is?


#3

I’m not sure why you’re trying to run Atom with the -t parameter, but don’t do it. Just use atom.


#4

Have you followed the suggestions in the Debugging document? For example, you may want to update to the latest version of Atom. Also, what platform are you running Atom on?


#5

Wliu, see on first line. When I run atom, nothing happen.


#6

I use Atom from my distribution.


#7

What is your operating system?


#8

Hi Damned, I use Gentoo Linux.


#9

Have you followed the steps from the debugging document I linked above?