Apm command error


#1

after every command i run i get following lines (Line Number 2 and 3) but after it runs successfully
fo eg:-if i want ti install package or as below to check the version when i fired a command the 2 lines i always get but after words it is successfull the package gets installed /or i see a version
is any wroing i doing that i getting two lines

    • PS C:\Users<User>\AppData\Local\atom\bin> apm -v
      2. * > INFO: Could not find files for the given pattern(s).
      3. * > The system cannot find the file specified.
      4. * > apm 1.12.5
      5. * > npm 3.10.5
      6. * > node 4.4.5
      7. * > python
      8. * > git
      9. * > visual studio


#2

This is a duplicate of a previous thread. The error message is something that gets output whenever a batch file is told to look for a specific file and cannot find its target.


#3

heay is it normal or any wrong the error is not command specific but after the error the task i am performing is successfully completed


#4

It’s not normal to have the error, but you’re also not being prevented from doing the things that you want to do.


#5

can u please provide a solution


#6

No, because I don’t know what the issue is. Follow the troubleshooting steps laid out in the previous thread and you should find it.


#7

As @DamnedScholar stated, this is a duplicate of a previous topic. We like to unify similar discussions under one topic so that people don’t have to read a bunch of different threads to get the whole story. Please continue the discussion there. I’ll be closing this topic as duplicate.


#8

heay @ leedohm i red that doc but that issue is different and my issue is different only heading is same do not close it


#9

Your issue is the same. If you read the thread and follow what it says, you will find a batch file that points to a file that doesn’t exist.


#10

This topic was automatically closed after 24 hours. New replies are no longer allowed.